Sayfalar

26 Haziran 2013 Çarşamba

Canon Powershot SX40 HS Dijital Fotoğraf Makinesi


Canon Powershot SX40 HS Siyah Dijital Fotoğraf Makinesi

USM ile 35x Ultra Geniş Açılı Zoom

24 mm ultra geniş açılı büyük optik zoom özelliğiyle Canon Powershot SX40 HS nefes kesici manzaralar ve iç mekan çekimlerinden uzun mesafelerden vahşi doğanın ayrıntılarına kadar her şeye uygun, inanılmaz bir aralık (24-840 mm) sunar. Ultrasonik Motor son derece net, film modunda bile neredeyse sessiz yaklaştırma özelliğine sahiptir.

DIGIC 5 ile HS Sistemi

En son DIGIC 5 görüntü işlemcisinin ve yüksek hassasiyetli CMOS sensörünün güçlü bir kombinasyonu olan HS Sistemi, flaş veya tripod kullanma gereğini azaltır, hareketi bulanıklaştırmadan dondurur, mevcut flaş aralığını arttırır ve böylece düşük ışıkta bile az parazitli ve görüntü kalitesi yüksek çekimler yapmanıza olanak tanır.

Akıllı IS ile Sarsıntısız Görüntüler

Güçlü optik görüntü sabitleyici ile düşük ışıkta veya sonuna kadar zoom yaptığınızda bile net görüntüler elde edersiniz. Akıllı IS, net, ayrıntılı fotoğraf ve videolar sunmak için, optik görüntü sabitleme modunu 7 seçenek arasından otomatik olarak seçer.

Yüksek Hızlı, Seri Çekim HQ

10,3 kare/sn hızına kadar tam 12.1 MP çözünürlükle anlık hareketleri yakalayın. Yüksek Hızlı Seri Çekim HQ modunu kullanarak, Powershot SX40 HS fotoğraf makinesi ile 8 çekime kadar görüntü yakalayabilirsiniz.

Geniş Aksesuar Seçenekleri

İsteğe bağlı Lens Filtre Adaptörü, 67 mm lens filtresini Canon’un EOS serisine bağlamanızı sağlar. Bir flaş yuvası, flaş aralığını genişletmek ve yaratıcılığınızı artırmak için, Canon Speedlite flaş ünitesi kullanmanıza olanak verir. 
Marka
Canon
Ekran Boyutu
2.7"
Ağırlık
528 gr - 600 gr
Kamera Çözünürlüğü
12.0-12.9 Megapixel
Güç Seçeneği
Li-ion Şarj Edilebilir ..
Nasıl Bir Makine İstersin
Çok şık olsun Hediye (Bay) Hediye (Bayan) Hobi olarak ilk adımım
Optik Zoom
35x
Dijital Zoom
4.2 x altı
Video Çözünürlüğü
1920 x 1080
Video Kaydı
Var (HD)
Dahili Bellek
Yok
Paket İçeriği
Boyun Askısı Şarj Cihazı USB Kablo Kullanma Klavuzu Garanti Belgesi CD Canon Batarya Lens kapağı
Renk

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder