Leica V-Lux4 Digital Fotoğraf Makinesi



Leica V-Lux 4 dijital fotoğraf makinesi : 12 megapiksel çözünürlüklü CMOS görüntü sensörüne sahip olan Leica V-Lux 4 dijital fotoğraf makinesi yüksek dinamik alan değerlerinde doğal ve mükemmel renk doygunluğunda dijital fotoğraflar ve video görüntüler çekiyor.  Leica V-Lux 4 fotoğraf makinesi hızlı 24x optik zum f/2.8 objektifi ile kullanıcıların loş ışıklı ortamlarda bile 25mm ile 600mm odak uzaklık değer aralığında inanılmaz netlikte fotoğraflar çekebilmelerini sağlıyor. Leica V-Lux 4 fotoğraf makinesinin yeni elektronik vizörü sayesinde çekimini yaptıkları nesneleri aşırı parlak ışıklı çevre ve ortamlarda dahi mükemmel şekilde görüntüleyebiliyorlar. 1.3 megapiksel gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip olan vizör görüntüyü %100 oranında kullanıcının görüş alanına yansıtırken fotoğraf makinesinin ekranında görülen pozlama değerlerin aynısını görüntülüyor. Yakınlaştırma özelliği sayesinde Leica V-Lux 4 kullanıcıları nesneleri üzerinde detaylara zumlana yapabiliyor ve gözlük kullanan fotoğrafseverler de diyoptri özelliği sayesinde gerekli netliği kolaylıkla elde edebiliyorlar.
Döndürülebilen 3 inç büyüklüğündeki LCD ekranı ile Leica V-Lux 4 zorlu görüş açılarından sorunsuz ve kolay kadrajlama yapma imkanı veriyor. Leica V-Lux 4 fotoğraf makinesi sanidye 60 kare çekim hızı ile Full HD (1920 x 1080 piksel çözünürlükte AVCHD dosya formatında )görüntü kalitesinde video kaydedebiliyor.


Objektif kapağı, şarj cihazı (Leica BC-DC 12), pil (Leica BP-DC 12), objektif kapağı ipi, AV kablosu, USB kablosu, CD kullanma kılavuzu,




Labels:



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.